INGEZONDEN - De op een na meest gekochte krant is het Algemeen Dagblad (of AD), gevestigd in Rotterdam. 

De krant is neutraal en heeft geen politieke of religieuze agenda. Een regionaal supplement is verkrijgbaar bij lokale dagbladen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De AD Haagsche Courant (voor regio Den Haag) en het AD Rotterdams Dagblad (voor regio Rotterdam) verschijnen zowel in een ochtend- als avondeditie. Bovendien is de nationale editie in het hele land verkrijgbaar.

Hier lees je alles over het Algemeen Dagblad, AD abonnementen en AD aanbiedingen, maar ook alle AD informatie.

Algemene informatie Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad is opgericht in 1946. De krant wordt op tabloidformaat gepubliceerd en het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. De regionale focus omvat de steden en regio's rond Rotterdam, Utrecht en Den Haag. In Zuid-Holland en Utrecht wordt het uitgegeven en verspreid via lokale dagbladen. De landelijke editie is overal te koop en verspreid over de rest van Nederland. Algemeen Dagblad is eigendom van DPG Media (tot 2019 bekend als De Persgroep) en wordt uitgegeven door PCM Uitgevers NV.

Het Algemeen Dagblad bevat een regionaal supplement in de districten die voorheen door deze regionale kranten werden bediend. Twee daarvan, de AD Haagsche Courant (voor regio Den Haag) en het AD Rotterdams Dagblad (voor regio Rotterdam) verschijnen zowel in een ochtend- als avondeditie.

Edities Algemeen Dagblad

Rotterdams Dagblad -> AD Rotterdams Dagblad

Goudsche Courant -> AD Groene Hart

Rijn & Gouwe -> AD Groene Hart

Haagsche Courant -> AD Haagsche Courant

Utrechts Nieuwsblad -> AD Utrechts Nieuwsblad

Amersfoortsche Courant -> AD Amersfoortsche Courant

De Dordtenaar -> AD De Dordtenaar

Dagblad Rivierenland -> AD Rivierenland

AD aanbieding

Wie wil er nou niet graag een korting op een krantenabonnement krijgen? Je werkt hard om geld te besparen op al het andere, dus het is alleen maar logisch dat je ook een deal wil om je favoriete krant met het landelijk nieuws te vinden! Hieronder staan de huidige AD aanbiedingen met het laatste nieuws over binnen en buitenland van het Algemeen Dagblad.

AD proefabonnement

-      AD abonnement: 4 weken voor €4

-      Stopt automatisch

AD abonnement (jaar)

-     AD abonnement: €6 per week

-      6 dagen per week papieren krant op de mat voor een jaar lang + digitaal lezen

AD zaterdag plus

-    AD abonnement:  €3,75 per week

-      1 jaar digitale versie + 12 maanden zaterdag papieren krant op de mat

AD Digitaal abonnement

-     AD abonnement digitaal: €3 per week

-      1 jaar het Algemeen Dagblad digitaal abonnement lezen op iPad/smartphone/pc

Snelle tips voor korting

Bekijk wat je kunt doen om meer korting te krijgen op je krantenabonnement. Tips voor de beste aanbiedingen op het nieuws lees je hier.

Vraag om een ​​betere deal of korting

Als je meer betaalt voor je abonnement dan je zou willen, bel dan de krant en vraag om een ​​betere korting of tarief. Als de organisatie denkt dat ze je als klant zullen verliezen, vooral als je al een lange tijd loyale klant bent, zullen ze doen wat ze kunnen om je te behouden. Het is vaak zo simpel als een beetje onderhandelen. Op deze manier ontvang je misschien voordelig aanbiedingen op abonnementen online of op papier.

Koop een langer abonnement

Kortlopende of driemaandelijkse abonnees betalen doorgaans de hoogste abonnementstarieven. Verleng je abonnement voor een jaar per keer en je kunt gemakkelijk 20 procent korting op je factuur besparen op het nieuws.

Verander van krant

Als nieuwe abonnee kun je korting krijgen, zoals de helft korting. Een landelijke krant heeft continu inleidende aanbiedingen. Als je niet kieskeurig bent over welke krant je leest, schakel dan elke keer over naar een andere krant als je korting op is.

Het kan nooit kwaad om de krant die je wilt te bellen om te zien of er deals beschikbaar zijn en of ze in aanmerking komen. De meeste kranten beschouwen iedereen die zich de afgelopen zes maanden niet heeft aangemeld als een nieuwe abonnee.

Pas je abonnement goed aan

Je kunt jezelf wat geld besparen door een weekend- of zondagabonnement te kopen. Dit is misschien de beste optie voor jou als je doordeweeks geen tijd hebt om de krant te lezen, of als je alleen geïnteresseerd bent in inhoud die in de weekendkrant komt. Dit kan je ook behoeden voor een opeenhoping van ongelezen papieren in je prullenbak.

Neem een ​​online abonnement voor korting

Ruil je papieren abonnement in voor een elektronisch abonnement. Je krijgt dezelfde nieuwsverhalen voor een fractie van de kosten. De nieuwsorganisatie bespaart op krantenpapier en fysieke productie en geeft een deel van de besparingen door aan de klanten.

Bij sommige kranten kun je de topverhalen van de krant gratis bekijken via de nieuws-app. Je krijgt misschien niet de hele krant, maar je kunt wel de meest populaire artikelen krijgen. Andere kranten hebben een limiet voor het aantal gratis artikelen dat je in een maand van de krant kunt inzien.

Koop bij een krantendiscounter

Voordat je op een abonnementsaanbieding springt, moet je een abonnementsservice voor korting bekijken, waarmee je kunt besparen op abonnementstarieven. Kijk of ze een betere deal hebben. Misschien, en voor de paar minuten die nodig zijn, kan het het bekijken waard zijn.