Hoe bereidt u zich voor op uw eerste airsoft skirm?

INGEZONDEN - Als u van plan bent om uw eerste airsoft skirm te proberen, vraagt u zich vast af welke uitrusting u nodig heeft. 

Airsoft is een sport die de juiste soort uitrusting vereist en de meer ervaren spelers zullen, wanneer het hen wordt gevraagd, zeker veel noodzakelijke accessoires opnoemen. De waarheid is echter dat u om te beginnen niet alles tegelijk hoeft te kopen. Alles wat u nodig hebt is een airsoft geweer, munitie en een beschermende bril, en wat u verder nog nodig hebt zal worden bepaald door uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Naarmate u uw nieuwe passie ontwikkelt, zult u zeker uw eigen set essentiële accessoires opbouwen en uitbreiden - laten we ons nu echter richten op de meest elementaire airsoftuitrusting.

De basisuitrusting kopen

Het belangrijkste bij airsoft is een replica van een vuurwapen, dat we recreatief kunnen gebruiken in onze tuin, maar ook kunnen gebruiken om deel te nemen aan georganiseerde airsoft evenementen. De airsoft guns zien er zeer realistisch uit, maar ze werken niet als echte vuurwapens, dus ze vereisen geen vergunningen. Iedereen kan een airsoftpistool kopen, met keuze uit elektrische, gas- en veermodellen. Veerreplica's worden gekenmerkt door de eenvoudigste constructie en zijn daarom de goedkoopste optie. Tegelijkertijd zijn ze echter ook het minst functioneel, omdat ze na elk schot opnieuw geladen moeten worden. Airsoft geweren op gas worden gekozen door meer ervaren spelers; voor degenen die net beginnen - raden wij een elektrisch airsoft geweer aan. Het is gemakkelijk te gebruiken en geeft u veel mogelijkheden op het slagveld; en als u een aanvalsgeweer replica kiest, zal het ook het meest universeel zijn. U heeft er een goede kwaliteit lader en batterij voor nodig.

Een ander belangrijk element zijn de 6 mm kaliber BBs - airsoft munitie die in verschillende soorten komt. U kunt kiezen voor plastic BBS, maar biologisch afbreekbare BBs worden steeds populairder. Ze kunnen verschillen in gewicht, maar wij raden de 0,25 g BB's aan om mee te beginnen - die zijn het meest universeel. Het is altijd de moeite waard om te kiezen voor precisie BB's die gekenmerkt worden door een zeer nauwkeurige afwerking. Ze zijn perfect glad en goed uitgebalanceerd, werken veel beter met het airsoft geweer en maken preciezere schoten mogelijk.

Aanvullende airsoft accessoires kiezen

Airsoften is een veilige sport, maar - voor het geval dat - moet u altijd uw ogen beschermen tijdens het schieten. Hiervoor worden speciale brillen of zonnebrillen gebruikt, waarvan de effectiviteit wordt bevestigd door passende tests. Hiermee is de lijst van verplichte airsoftuitrusting compleet. U kunt overwegen een geweertas te kopen, want het is de moeite waard iets te hebben om de replica in te vervoeren en op te bergen. Speciale schiethandschoenen zijn ook zeer nuttig en zorgen voor een stevige grip tijdens lange uren van schermutselingen. Al deze accessoires kun je het beste kopen bij online winkels zoals Gunfire.com, die gespecialiseerd zijn in de verkoop van airsoft geweren en tactische uitrusting. Daar vindt je alle benodigde apparatuur en vooral een grote selectie van producten voor elk budget.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden