Het Keizerkwartet uit Sneek met nieuw carnavalsnummer : 'Hey Doe Mee'

SNEEK Schilder Theo de Boer werd in 2014 gevraagd om Prins Carnaval van Sneek (Drabbelterp) te worden. Gekscherend was zijn eerste reactie: 'Nou, ik wil eigenlijk alleen maar Keizer worden'. Uiteindelijk is hij in 2015 toch Prins Carnaval geworden: Prins Theo de 3e. 

Hij werd bijgestaan door de secondanten Theo Koenen, Jos Kroon en Fokko Dam. (Fokko is o.a. bekend van het succesvolle feestduo De Zware Jongens). Sinds 2015 wordt dit illustere gezelschap 'Het Keizerkwartet' genoemd. 

Tijdens de corona-periode werd het idee ontstaan om eens een carnavalsliedje op te nemen en dat werd 'Als de Snert begint te Pruttelen'. Is toen ook in het Snekers opgenomen: 'At de Snert begint te Pruttelen'

Carnaval 2022 was zeer succesvol voor Het Keizerkwartet

Het lied 'Als de Snert begint te Pruttelen' werd massaal opgepakt door onze zuiderburen. Zelfs in het Brabantse Breda nog een TV-optreden gedaan voor Sanseveria TV.Vandaar dit jaar wederom een lied met de carnaval met als titel 'Hey Doe Mee'.

De heren zijn wederom de 'Office Studio' te Schraard in gegaan om onder bezielende leiding van producer Dylan van der Feen dit lied op te nemen. De bijbehorende videoclip is gemaakt door Jan Douwe Gorter, waarin nog meer prominente Snekers te zien zijn waaronder Clown Sander van Circus Salto en Wiebe Strohalm van IntroSjoKlu Lutkewierum.

De heren van het Keizerkwartet voegden de daad bij het woord en waren iets té ontspannen bij het lip-syncen van de clip. Ze zijn inmiddels genomineerd voor de 'worst' playback- awards van het jaar.

Hierbij de link naar de videoclip van 'Hey Doe Mee':

https://www.youtube.com/watch?v=mpukrelwQyE

Ook te beluisteren op Spotify:

https://open.spotify.com/track/41FQ24q349K5J1GAhaeTvW?si=c58f48c43e3a445c

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden