Hardlopen door het Cambuur stadion, de oude gevangenis en het stadhuis tijdens KLM Urban Trail Leeuwarden

LEEUWARDEN - Rondrennen door het stadhuis of op je hardloopschoenen door het Cambuur stadion. Normaal kan dat niet maar op zondag 25 september krijgen sportievelingen deze unieke kans tijdens de KLM Urban Trail Leeuwarden. Het volledige parcours is vandaag bekendgemaakt.

Tijdens deze bijzondere run zullen de deelnemers op sportieve wijze de stad ontdekken. Het parcours gaat niet alleen langs, maar ook dwars door kenmerkende gebouwen in de Friese hoofdstad. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden. Een korte route van ongeveer 5 km en een lange route van ongeveer 10 km. 

“Het wordt een unieke ontdekkingstocht. Wat deze run extra leuk maakt zijn de vele verassingen die in het parcours zitten. Maar liefst 16 bijzondere locaties zullen zondag 25 september hun deuren openstellen voor onze deelnemers.” aldus eventmanager Henk van der Meer.

Een toegankelijk run
De KLM Urban Trail Leeuwarden is een toegankelijk evenement voor iedereen. "Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of een scherpe tijd maar om plezier en genieten. De afstanden van 5 en 10 km zijn geschikt voor een brede doelgroep. Onderweg hebben de deelnemers voldoende tijd om foto's te maken en de bijzondere locaties te ontdekken.

De start en finish zijn zondagochtend op het Oldehoofsterkerkhof. Onderweg wordt er voor support en entertainment gezorgd. Na afloop ontvangen de deelnemers een tasje met drinks & bites en een welverdiende medaille.

Wil jij ook meedoen? Inschrijven is nog mogelijk via www.leeuwardenurbantrail.nl.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden