Femke geeft een online massageworkshop waarmee jij je geliefde verwent

INGEZONDEN - Valentijn is in zicht, maar een romantisch hotelletje zit er dit jaar niet in. Femke Buma, eigenaresse van schoonheidssalon la Femme en ‘l Homme in Sneek bedacht daarom het Valentijn massagepakket. Via een online massageworkshop, gebaseerd op Thaise massagetechnieken, leer je in vijf eenvoudige stappen hoe je een stevige en ontspannende schouder- en nekmassage geeft. Om samen even helemaal van de wereld te zijn.

De workshop levert jullie niet alleen een romantisch samenzijn op, het is ook een buitenkans voor wie nieuwsgierig is naar Thaise massagetechnieken. Femke: “Bij Thaise massage maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht, onderarmen en duimen. De massagegrepen kosten niet veel inspanning en zijn gemakkelijk aan te leren.” Tijdens de massage maak je gebruik van een warme, ontspannende en luxe massageolie die huid en geest meer balans geven. Tegelijkertijd fungeert deze olie, met haar natuurlijk geurende essentiële oliën, als aromatherapie.

Méér dan een romantisch avondje
Een Thaise massage is fijn om te ontvangen én om te geven. Femke: “Heel geschikt dus voor een romantisch avondje samen. De massage zorgt voor energie en ontspanning en verbetert ook nog eens je immuunsysteem en gezondheid. Heeft je partner last van stress? De nek-schoudermassage vermindert spierspanningen, reduceert stress, en vermindert hoofdpijn.”

Culinaire verrassingen
Met dit pakket geef je jouw geliefde niet alleen een massage met heilzame massageolie cadeau. In samenwerking met lokale ondernemers hebben we het massagepakket ook nog eens feestelijk en culinair verpakt, met voor haar ambachtelijke bonbons van Puur Posthuma en een mousserende Moscato, van wijnwinkel Sneek en voor hem een speciaal biertje van het Sneker Pypke en een droge Friese worst van keurslagerij Sneekerpoort .

Voor een romantische avond, gezellig thuis!

La Femme Romantisch Valentijn massagepakket:

  • Online massage workshop, (incl. handleiding in pakket)
  • Massageolie
  • Ambachtelijke bonbons
  • Sprankelende wijn van wijnwinkel Sneek

Prijs: 60,00

 l’Homme Romantisch Valentijn massagepakket:

  • Online massage workshop, (incl.handleiding in pakket)
  • Massageolie
  • Pypke’s Sneker biertje
  • Friese droge worst

 Prijs: 50,00

Het l’Homme en La Femme Valentijn massagepaket is te bestellen via info@lafemmesneek.nl of online via www.lafemmesneek.nl

Vanaf 8 februari kun je het pakket afhalen bij La Femme Beauty & Wellness op de Kanaalstraat 3 in Sneek, van di-vrij van 10-13.00 uur en zaterdag van 9-13.00 uur. (Andere tijden in overleg)