Corona bij tegenstander LSC 1890

SNEEK- Aan vier spelers van het eerste elftal van v.v. Kollum, dat op zaterdag 12 september a.s. in de poulefase van de districtsbeker noord tegenstander van stadgenoot LSC 1890 is, is geadviseerd om de komende twee weken in quarantaine te gaan. Dat advies kwam nadat bleek dat één van hun ploeggenoten met het coronavirus was besmet en er door de GGD een bron- en contactonderzoek was uitgevoerd.

Het bericht dat een speler positief van de club uit Noordoost Friesland op COVID-19 was getest, kwam afgelopen zaterdagmiddag door. Kollum speelde op dat moment een vriendschappelijke wedstrijd tegen SC Genemuiden, waarbij de betreffende speler overigens niet meedeed c.q. aanwezig was. Om geen verder risico te nemen werd in Genemuiden besloten om het oefenduel na één helft van 35 minuten af te breken. De stand was toen 6-0 in het voordeel van de thuisclub die door voormalig Buitenpost-trainer René van der Weij wordt getraind.

Naar aanleiding van de besmetting heeft het bestuur van v.v. Kollum besloten om de trainingen van het eerste elftal voor de komende twee weken te annuleren.

Bron: https://pengel.weebly.com/
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden