Friso Sneek speelt om Noord-Oost Nederland Cup

SNEEK-De dames van Friso Sneek spelen in het kader van de voorbereiding van de competitie om de Noord-Oost Nederland Cup. Dit idee werd gelanceerd omdat de competitie drie weken later dan gepland een aanvang neemt. De FIVB heeft namelijk een stokje voor het feit gestoken om de competitie al op 1 oktober te laten starten. In verband met het WK dat in Nederland wordt gehouden ging de wereldbond niet akkoord met een vervroegd startschot van de competitie.

Vrije weekeinden

Om toch een zinvolle invulling te geven aan de dit vrije weekend heeft een aantal clubs de handen ineen geslagen om tot een Noord-Oost competitie te komen. Aan de NO NL Cup 2022 nemen de volgende zes eredivisieteams deel: Apollo 8 (Borne), Djopzz VC Zwolle Topvolleybal, Draisma Dynamo (Apeldoorn), Friso Sneek, Team Eurosped (Vroomshoop) en Visser Assen Sudosa-Desto (Assen).

Thuiswedstrijd 6 oktober

De teams spelen eerst in twee poules van drie teams. Vervolgens wordt er gespeeld om de eerste, derde en vijfde plek. In onderling overleg worden deze wedstrijden na 12 oktober georganiseerd en gespeeld. Voor de dames van Friso Sneek betekent dat een thuiswedstrijd tegen Djopzz Zwolle op donderdag 6 oktober. Aanvang 19.00 uur in de Sneker Sporthal. Toegang is gratis.

Bron: VC Sneek

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden