Flits van Snits prolongeert zijn 6e NK titel tijdrijden

Foto aangeleverd

DEVENTER- Afgelopen weekend werd het NK tijdrijden bij de ID cycling in Deventer verreden. Zou het Leon lukken om zijn 6e titel veilig te stellen? Leon had niets aan het toeval overgelaten en een bike fitting voor zijn tijdrit fiets laten doen om de perfecte zithouding te vinden. Dit werd gesponsord door Thomas Wobma en het resultaat bleef niet uit. Goed weggedoken achter zijn piloot, Fabian de Wolf, vlogen ze over de baan. Met een gemiddelde van bijna 45 km werd de 15 km over het bochtige parcours overbrugd.

Leon heeft zijn titel opgedragen aan zijn sponsor René Smit van Trade Plus, die onlangs is overleden en veel voor Leon heeft betekend.

Voor de 6e opeenvolgende keer was de Flits van Snits weer Nederlands Kampioen tijdrijden. Dit naast de 5 Nederlandse Kampioenstitels weg op rij. Dit seizoen nog één wedstrijd te verrijden. Aanstaande zaterdag bij Only Friends in Amsterdam, en dan samen met Patrick Knippels, zijn andere piloot.

Dan begint het veldrijden weer, maar dit is niet een discipline voor een tandem. En dan weer focussen op het volgende seizoen met onder andere de Special Olympics Nederland die in de provincie Noord Brabant zullen worden gehouden.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden