Farwol Uitvaartbegeleiding: "Ik vind het belangrijk dat men met een goed gevoel terug kan kijken op het afscheid"

SÚDWEST-FRYSLÂN - Na het enorme succes van de edities in 2019 en 2020, vindt op zaterdag 18 september de 3e editie van het Werkfestival Súdwest-Fryslân plaats: de dag die in het teken staat van werk, maar dan wel in festivalsferen. Geen doorsnee banenbeurs, maar een festival waar je als bezoeker - werkzoekende, student of geïnteresseerde - kennismaakt met potentiële werkgevers, lokale ondernemers, aanbieders van werk, werkspecialisten en loopbaanbegeleiders. In de aanloop naar 18 september stellen de deelnemende bedrijven en organisaties zich graag even voor! Maak kennis met Farwol.

“Farwol” is de Friese vertaling voor “vaarwel”, oftewel afscheid nemen. Afscheid nemen is voor iedereen anders. Soms verwacht maar vaker onverwacht. Als nabestaande komt er veel op je af. Ineens moet je van alles regelen en keuzes maken. Het helpt enorm als er rust, ruimte en duidelijkheid is voor alles wat daarbij komt kijken. De uitvaartbegeleider is hierbij een belangrijke en vooral dankbare schakel. “Ik vind het belangrijk dat men met een goed gevoel terug kan kijken op het afscheid. Je kunt heel goed op een creatieve manier een mooi en persoonlijk afscheid realiseren”, aldus Sietske Jaspers-Dijkstra.

“Samen sta je sterker”: vanuit Farwol Uitvaartbegeleiding werk ik samen met Alie Postma-Kooistra. We hebben dezelfde opleiding gevolgd en delen dezelfde visie; dat ieder mens bijzonder en uniek is en daarmee ook elk afscheid. Onze antwoorden liggen bij de naasten en wij mogen hen daarin begeleiden.

Met een goed gevoel terugkijken op een afscheid dat past bij de overledene, met aandacht en kwaliteit, dát is waar ik mijn hart en passie voor wil inzetten!

It Ferset 17, 8754 LB Makkum | http://farwol.nl/ | 


 

Ook met jouw bedrijf in de schijnwerpers? Ga dan naar www.werkfestivalswf.nl en meld je bedrijf aan!

Benieuwd naar de deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân?

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden