Extra kaarten beschikbaar voor locatievoorstelling SKAAD van Pier21

SNEEK- De locatievoorstelling SKAAD van Pier21 mag op 27 augustus 2021 dan eindelijk in première. De voorstelling, geïnspireerd op het leven van verzetsman Gerard Reeskamp, werd in 2020 uitgesteld door de coronamaatregelen.  Kijk daarvoor op pier21.nl.

 

SKAAD speelt vanaf eind augustus t/m 3 oktober 2021 in de boerenschuur van de familie Hoekstra, op Camping Pasveer in Loënga. “De schuur is ingericht als een sfeervol theater waar het publiek kan genieten van een mooie voorstelling’, aldus David Lelieveld van Pier21. 

Door de coronamaatregelen is er een beperkte capaciteit en spelen we tweemaal daags. Ondanks dat de voorstelling geproduceerd is op anderhalve meter zijn er nog kaarten beschikbaar.

De voorstelling SKAAD is gebaseerd op het levensverhaal van verzetsman Reeskamp uit het Gooi die tijdens de oorlogsjaren bij de knokploeg van Scharnegoutum vele spectaculaire en moedige acties onderneemt. Direct na de oorlog wordt hij daarvoor geëerd en geprezen maar later ontstaat er twijfel over zijn motieven. En dan gaat het mis en stort alles in. Verkeerde keuzes, toeval en noodlot, Friezen die hun handen aftrekken van de buitenstaander. Vanaf zijn hoge voetstuk maakt hij een diepe val.

In de voorstelling spelen Paul R. Kooij, Dette Glashouwer, Pleun de Roode en Eelco Venema onder regie van Danielle Wagenaar. SKAAD is geschreven door Marijke Schermer.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden