Werkfestival Súdwest-Fryslân 2021

Aquatec Industries B.V. in Woudsend: "Er altijd iets nieuws te leren"

SÚDWEST-FRYSLAN - Na het enorme succes van de edities in 2019 en 2020, vindt op zaterdag 18 september de 3e editie van het Werkfestival Súdwest-Fryslân plaats: de dag die in het teken staat van werk, maar dan wel in festivalsferen. Geen doorsnee banenbeurs, maar een festival waar je als bezoeker - werkzoekende, student of geïnteresseerde - kennismaakt met potentiële werkgevers, lokale ondernemers, aanbieders van werk, werkspecialisten en loopbaanbegeleiders. In de aanloop naar 18 september stellen de deelnemende bedrijven en organisaties zich graag even voor!

Wie op zoek is naar een echte Hollandse sloep of cruiser van de merken Antaris, Maril of Makma, is bij Aquatec aan het juiste adres. De boten worden volledig in Nederland ontworpen en in eigen huis gebouwd. De polyesterfabriek, die deel uitmaakt van Aquatec, staat in Zwaag, Noord-Holland. Van daaruit worden de casco’s met eigen vervoer naar Woudsend gebracht en verder gebouwd. 

Daarnaast zijn zij volop bezig met het bouwen van een nieuw pand voor onze winterstalling en onderhoud.

Heb je affiniteit met de waterport en zou je ook deel willen uit maken van het team Aquatec? Zij hebben verschillende vacatures in te vullen. De werkzaamheden zijn enorm divers, hierdoor valt er altijd iets nieuws te leren. Met een kundig en prettig team maken zij de mooiste sloepen van Nederland! 

Zij zoeken onder andere monteurs, timmerman/vrouw, tekenaar, en nog meer. Voor actuele vacatures kijk op de websites. 

Wie ziet Aquatec op 18 september?!


 

Benieuwd naar de deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân?

Als bedrijf meedoen?


 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden