Enthousiaste reacties en veel bekijks voor verlichte Trekkeroptocht

SNEEK/IJLST - De Alvestêde Trekker Ljochttocht is overal positief ontvangen en het publiek genoot volop van de vrolijk verlichte trekkers, unimogs en vrachtwagens die in optocht langs de elf steden en vele dorpen trokken, verdeeld over acht routes in Fryslân.  

Ook vanuit Sneek, IJlst en Woudsend verschenen via social media al snel vele foto's en filmpjes en vroegen mensen elkaar waar de kermisverlichte stoet zich bevond en hoe laat deze naar verwachting door de eigen straat zou rijden.

De routes waren zo uitgestippeld dat zoveel mogelijk langs zorginstellingen en verzorgingstehuizen werd gereden. Ook daar werd de optocht gadegeslagen vanuit de eigen kamer of het balkon en werd enthousiast op de verlichte kerstgroet gereageerd. De route Sneek-IJlst startte vrijdagavond rond 18.00 uur vanaf industrieterrein Houkesloot.

De Alvestêde Trekker Ljochttocht werd georganiseerd door Team Agractie Fryslân en de afdeling Fryslân van Team AgroNL met als doel enig licht in de duisternis te brengen. Daar zijn ze zeker in geslaagd.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden