Elfstedenzwemetappe Sneek: Zwem mee met Maarten van der Weijden

Foto Henk van der Veer

SNEEK- Van 18 t/m 24 juni 2023 gaat Maarten van der Weijden de extreme uitdaging van de Elfstedentriatlon aan. Hij zal de Tocht der Tochten achter elkaar, met zo min mogelijk rust, zwemmen, fietsen en lopen. Zeshonderd kilometer afzien dus. Maar voor een belangrijk doel!

De Elfstedentriatlon is de volgende sportieve uitdaging waarmee Maarten geld inzamelt voor kankeronderzoek. Jaarlijks krijgen nog steeds 100.000 mensen de diagnose kanker en overlijden 40.000 mensen daaraan. Bij de oprichting van de Foundation in 2017, heeft Maarten beloofd dat hij alles zal geven om kanker de wereld uit te krijgen. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden.

Doe mee!

Maarten kan het niet alleen, hij heeft zoveel mogelijk mensen nodig die met hem mee gaan doen. Hij nodigt iedereen uit in een van de drie de disciplines, zwemmen, fietsen en wandelen, mee te doen. Met als gezamenlijk doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek.  

Wil jij met Maarten mee doen? Kies een evenement waaraan jij wil deelnemen, maak jouw actiepagina aan en start met het inzamelen van geld voor kankeronderzoek! Naar verwachting passeert Maarten op zondag 18 juni, rond het middaguur de eerste doorkomststad: Sneek. En jij kan hier met hem meezwemmen! Zwem 500 meter voor hem uit, of de 2000 meter achter hem aan. Met jouw deelname steun je de Maarten van der Weijden Foundation door zoveel mogelijk donatiegeld op te halen voor kankeronderzoek.  

De definitieve starttijd wordt 24 uur van tevoren gecommuniceerd. 

Wat krijg ik als deelnemer?

Een professioneel georganiseerd evenement met een unieke zwemroute door het centrum van Sneek

Uitgebreide verzorging bij de start en finishlocatie

Een MvdW Foundation T-shirt

Een uniek Elfstedentriatlon aandenken

Een badmuts en boei in bruikleen

Toegang tot de huldigingslocatie van de Elfstedentriatlon

Voor meer info: https://elfstedentriatlon.mvdwfoundation.nl

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden