Dirk van der Veen van Biljartschool Sneek overleden

Foto: Biljartschool Sneek

SNEEK - Afgelopen maandag is na geruime tijd van afnemende gezondheid Dirk van der Veen op 66-jarige leeftijd overleden. Van der Veen was in Sneek en omstreken vooral bekend van zijn eigen Biljartschool Dirk van der Veen aan de Alexanderstraat in Sneek. Op de website van de KNBB meldt de Koninklijke Nederlandse Biljartbond hierover het volgende:

Maandagochtend 9 januari bereikte ons het trieste bericht dat Dirk van der Veen is overleden. De meesten van ons zullen bekend zijn met het feit dat Dirk al geruime tijd vocht voor een betere gezondheid. Spijtig genoeg heeft hij de strijd verloren.

Dirk, welbekend als uitbater van Biljartschool Dirk van der Veen te Sneek, heeft zich jarenlang ingezet voor de biljartsport in Nederland, en in Friesland in het bijzonder. Zowel als actief lid maar ook als leraar van vele spelers en natuurlijk als gastheer in Sneek. Hij was altijd een grote steun voor het district, onze dank is groot.

Namens deze weg willen we vanuit alle leden en het bestuur van District Friesland ons medeleven betuigen en Nico, familie, vrienden en kennissen veel sterkte wensen in deze moeilijke dagen.

Het Bestuur KNBB District Friesland
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden