Foto Wesley Pieterse

SNEEK- Team geel bouwde voor de Grote Kleine Treinen Competitie een model van de Eiffeltoren. Helaas was de toren nooit op tv te zien. Het team kwam niet verder dan de eerste ronde. Op zaterdag 10 december vanaf 14.00 uur komt het team de toren naar Sneek brengen. Daar blijft de unieke Eiffeltoren tot eind van het jaar te zien.

Vijf leden van de modelspoorclub MSC Delfland in Delft deden mee met de Grote Kleine Treinen Competitie. Helaas kwam men niet verder dan de eerste ronde. Voor het thema “op vakantie in Europa” bouwde men op schaal een model van de Eiffeltoren. Het zestig centimeter hoge model werd achter nooit in de Grote Kleine Treinen Competitie gebruikt. Op zaterdag 10 december komen alle gele teamleden naar Sneek om de Eiffeltoren een plaatsje te geven in het modelspoor museum. Daar is de toren tot eind december te bewonderen.

Van dinsdag t/m vrijdag is het museum geopend van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.30-17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Maandag is het museum gesloten. Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.modelspoormuseum.nl te vinden.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden