De bal rolt weer ...voorbeschouwing 28 en 29 mei 2022

Foto Henk van der Veer

SNEEK- De Sneker clubs die nog kampioen kunnen worden dan wel via de nacompetitie kunnen promoveren, deden het voorbije weekeinde alle drie wat ze moesten doen. De meest duidelijke zege kwam op naam van Sneek Wit Zwart dat veel te sterk was voor Oeverzwaluwen. Ook Waterpoort Boys leek veel te sterk voor de opponent, maar door twee treffers binnen een minuut kwam SC Franeker toch nog heel dichtbij.

Die opleving kwam uiteindelijk te laat om de Snekers de tweede plek en daarmee een plek in de finale van de play offs te ontnemen, terwijl de opleving van LSC 1890 tegen EMMS juist op tijd kwam om de apotheose van komende zondag ook echt de apotheose te laten zijn. Op zondag kostte een late opleving van Bakkeveen’s topscorer Sylvan Siebenga Black Boys een punt en gisteravond bracht de opleving na rust van ONS Sneek ook geen punten in het laatje.

Komend weekeinde staat de voorlaatste speelronde op de agenda. Dan beginnen alle wedstrijden op zaterdag en zondag tegelijk en wel om resp. 14.30 en 14.00 uur. Op “sneon” reist ONS Sneek naar Vriezenveen voor het duel met DETO Twenterand, stapt Sneek Wit Zwart ongeveer halverwege dezelfde route uit bij Willemsoord en neemt Waterpoort Boys het op het Schuttersveld op tegen Tollebeek. Op “snein” spelen beide zondagclubs uit en wel tegen resp. SV Epe (LSC 1890) en De Wâlden (Black Boys), waarbij alle ogen op het allesbeslissende duel tussen de blauwhemden van de Veluwe en die uit Elfstedenland gericht zullen zijn.

Voor meer info: https://pengel.weebly.com

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden