De bal rolt weer .... – extra voorbeschouwing 10 mei 2022

Foto Henk van der Veer

SNEEK- ONS Sneek stapte zaterdag met een overwinning op ASV De Dijk op de drempel van handhaving en Sneek Wit Zwart klopte op de drempel van de titel door koploper Workum te verslaan. Waterpoort Boys liet daarentegen bij Sleat twee dure punten liggen en kan zich nu gaan focussen op de post-natale strijd om promotie, terwijl LSC 1890 afgelopen zondag met een duidelijke zege op Oerterp de druk op koploper SV Epe er vol op hield.

Over druk gesproken. Van de Sneker clubs komen deze week vier midweeks in actie, te weten Sneek Wit Zwart, Waterpoort Boys, LSC 1890 en Black Boys. Eerstgenoemde twee komen morgenavond al in actie en wel tegen Makkum en Foarút. In deze extra editie van “De bal rolt weer ....” wordt op die duels vooruit gekeken, terwijl de voorbeschouwing op de wedstrijden van LSC 1890 en Black Boys komende woensdag in de reguliere editie van komende woensdag wordt meegenomen.

De vooruitblik op de krachtmetingen van “the Blues” en de Zwartjes van komende zondag verschijnt na de wedstrijden van donderdag in een extra editie op deze site.

Voor meer info: https://pengel.weebly.com/

 

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden