DaVinci Yachts uit Heeg: “De overdracht van een nieuw of gebruikt schip aan de blije klant. Elke keer weer een feest al 20 jaar lang!”

SÚDWEST-FRYSLÂN - Alle jachtliefhebbers opgelet: op 18 september biedt de ontwerper en bouwer van luxe jachten DaVinci Yachts uit Heeg een kijkje in de keuken. En dat niet alleen: “Deze dag hopen we ook kennis te maken met potentiële collega's. We zijn voor de toekomst opzoek naar goed personeel voor de techniek en schilderwerk, uiteraard staan we ook open voor enthousiaste stagiaires en netwerken!”, vertelt eigenaar Erik van Veen. 

Wanneer is het Werkfestival Súdwest-Fryslân voor jou geslaagd en hoe ga je daarvoor zorgen?
“Als wij in contact zijn geweest met meerdere werkzoekenden, andere deelnemende bedrijven en geïnteresseerden dan is de dag voor ons zeker geslaagd. We zijn trots op ons product en dat mag iedereen weten, daar vertellen we graag over en geven graag een kijkje achter de schermen van de afbouw en onderhoud. Wij bouwen unieke, mooie jachten – waarvan de nieuwe schepen met je smartphone kunt besturen. Bovenal laten we ook graag de fijne werksfeer ervaren.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Het meest diverse dat je op een dag kunt bedenken, van het bestellen van materialen, verkopen van schepen, proefvaarten, accu’s monteren, boten schoonmaken tot offertes schrijven, boekhouding, marketing, beurzen. Never a dull moment!"

Wat vind jij het allerleukste, bijzonderste of mooiste aan jouw vak?
“De overdracht van een nieuw of gebruikt schip aan de blije klant. Elke keer weer een feest al 20 jaar lang!”


 

Ook met jouw bedrijf in de schijnwerpers? Ga dan naar www.werkfestivalswf.nl en meld je bedrijf aan!

Benieuwd naar de deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân?
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden