Weima & vd Werf bij Lewinski

SNEEK- “Omdat wij het publiek graag iets willen bieden, en we in deze gekke tijd allemaal wel een klein feestje verdienen. Daarom organiseren wij een optreden van Weima & vd Werf", laat Lewinski weten.

“We houden ons hierbij geheel aan de richtlijnen die op dat moment gelden. U dient van tevoren uw komst te reserveren via het ticket op onze website. Als u in het bezit bent van een zgn. reserveringticket, betaalt u aan de deur een kleine entreeprijs van €5,-“

Duo Weima & vd Werf

Duo Weima & vd Werf speelt sinds de zomer van 1996 en heeft inmiddels al een behoorlijke naam opgebouwd. Zo'n 150.000 mensen hebben inmiddels kennis gemaakt met het duo tijdens liveoptredens. Weima & vd Werf beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op publiek die zij on the road mogen begroeten.

Het duo is fanatiek, gaat voor de volle 100% en speelt gedreven bij optredens. Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen, zetten zij zaal naar zaal naar hun hand. Er worden krakers gespeeld, klassiekers worden afgewisseld met moderner werk en een Nederpop repertoire. Een greep uit de Top 2000 passeert de revue.

 Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden