Volledige openstelling Kinderboerderij Sneek

Foto archief GrootSneek

SNEEK- Sinds vandaag, dinsdag 8 september zijn de deuren van de Kinderboerderij Sneek weer geopend voor ons publiek. Helaas niet eerder in verband met de corona maatregelen.

Begin juli is de Kinderboerderij weer opengegaan voor bezoekers op zaterdag en zondag (10 uur-17 uur). Nu dus ook dinsdag t/m vrijdag (10-16u) en op maandag in de herfstvakantie. De Kinderboerderij hoopt nog zo lang mogelijk open te kunnen blijven dit najaar, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Er zijn de afgelopen maanden veel bezoekers teleurgesteld doordat de Kinderboerderij gesloten was dat hoopt de organisatie nu weer goed te kunnen maken.  Er wordt rekening gehouden met de door het RIVM gestelde adviezen. Volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Kom nu nog genieten van de prachtige nieuwe trapfietsjes en roeibootjes, mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van de Kinderboerderij. De medewerkers en dieren kijken erg uit naar de komst van kleine en grote bezoekers na zoveel maanden van stilte op het terrein.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden