Verken Sneek met de Citygame Sneek: gps gestuurde interactieve speurtocht online beschikbaar

SNEEK-Vanaf de Paasdagen kun je Sneek ontdekken via een gps gestuurde interactieve speurtocht die beschikbaar is op Sneek.nl. Door verschillende opdrachten te volgen via een app op je telefoon verken je Sneek en leer je over de geschiedenis van de stad. Een erg leuk - coronaproof - uitje om met je gezin, familie of vrienden te doen.

In deze Citygame Sneek ga je de strijd aan met Grutte Pier. Grutte Pier was een Friese volksheld waar je geen ruzie mee moest krijgen. Met zijn 2 meter lange zwaard maakte hij vele tegenstanders een kopje kleiner. Door voldoende punten te halen met de opdrachten ontkom je aan dit lot. Je kunt ook met meerder teams tegen elkaar ‘strijden’.

De Citygame Sneek is een vervolg op de Kunstroutes Sneek, die begin maart online verschenen. De kunstroutes zijn gratis beschikbaar, voor de citygame wordt een bijdrage gevraagd ivm een afdracht per spel aan het technische platform. Als introductie van de Citygame Sneek worden er komend weekend bij de paasbestellingen van diverse horecaondernemers kortingsvouchers uitgedeeld die geldig zijn t/m 30 juni 2021.

Het volgen van de Citygame Sneek is een prima manier om te vermaken tijdens oa de Paasdagen en hoeft niet op vastgestelde tijden of in vastgestelde gezelschappen en is dus een prima coronaproof uitje.