Van Farm-To-Table met gastkok Kees Elfring bij Omke Jan

WOUDSEND- Wie Slow Food zegt, zegt farm-to table, zegt Alice Waters, ofwel clean, fair en good food. Alice Waters is de inspiratiebron geweest voor de ontwikkeling van Omke Jan

Kees Elfring, tot voor kort eigenaar van restaurant Marius in Amsterdam, begon zijn carrière onder de vleugels van Alice Waters in Californië. In haar restaurant Chez Panissse werkt ze sinds de jaren tachtig volgens het principe farm-to-table. Alles kakelvers, biologisch en seizoensgebonden van topkwaliteit, duurzaam verbouwd door boeren uit de omgeving en in al hun eenvoud en perfect op smaak geserveerd.

Van 30 september t/m 4 oktober is Kees gastkok bij Omke Jan in Woudsend en serveert hij samen met de keukenbrigade een heerlijk 4-gangen menu. Laat je verrassen door wat Friesland te bieden heeft. Wil je bij een van deze bijzondere culinaire avonden zijn, boek snel je tafel, want het aantal plekken is beperkt. En boek gelijk een van de lekkere kamers om voldaan in slaap te vallen. www.omkejan.nl

 




Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden