The Peanut Butter Falcon bij CineSneek

SNEEK- Vanavond om 20.00 uur draait in CineSneek de film The Peanut Butter Falcon, aanvang is om 20.00 uur.

 

De jonge Zak heeft slechts één droom: professioneel worstelaar worden! Kleine belemmering is dat hij het Syndroom van Down heeft. Hij kijkt obsessief naar een worstelvideo gepresenteerd door een worstelprofessional, de Salt Water Redneck, die naar het scherm blaft en lastige bewegingen zoals de atomaire worp demonstreert.

Op een dag loopt hij vastbesloten maar slechts gekleed in zijn onderbroek weg uit de zorginstelling waar hij woont om zijn droom waar te maken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor, medewerkster van de zorginstelling, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.

The Peanut Butter Falcon is een zachtaardige en groothartige film van twee filmmakers, Tyler Nilson en Michael Schwartz, die normaliter op de achtergrond opereren, als editor, regie-assistent en scenarioschrijver. Deze inside positie bracht ze wel bij de bijzondere cast. En passant brengen ze een bescheiden eerbetoon aan Mark .
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden