PKN Sneek en LAS organiseren Livestream met schrijver Jeroen Windmeijer

Foto Taco van der Eb

SNEEK- Op woensdag 14 april a.s. organiseren de Protestantse Kerk Sneek en de stichting LAS een Livestream met schrijver Jeroen Windmeijer. Hij is antropoloog, godsdienstleraar en schrijver van religieuze literaire thrillers. De bijeenkomst is te volgen via Zoom en begint om 20.00 uur.

Jeroen Windmeijer promoveerde in de Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen met een proefschrift over de Indianen uit Otavalo, waar hij veertien maanden tussen vertoefde in Ecuador.

Als schrijver van religieus geïnspireerde literaire thrillers debuteerde Windmeijer in 2015 met De bekentenissen van Petrus. Daarna bouwde hij zijn oeuvre in dit genre verder uit met titels als Het Pauluslabyrint, Het Pilgrim Fathers Complot, De Offers, Het Isisgeheim en De Genesissleutel.

Het Evacomplex

Recentelijk verscheen de roman Het Evacomplex, geschreven in samenwerking met cultuurhistoricus Jacob Slavenburg. Het boek biedt een alternatieve kijk op het verhaal van de schepping van de mens volgens Genesis, en dat met name op de rol van de vrouw en die van de slang.

De boeken van Windmeijer zijn vertaald in het Engels en het Duits. Naast schrijver is Windmeijer leraar godsdienst en maatschappijleer op een middelbare school.

Wilt u de Livestream volgen? Stuurt u dan een mail naar info@stichtinglas.nl en u ontvangt een link naar de Zoom Meeting. Wie dat wil kan bij aanmelding een vraag meesturen voor Jeroen Windmeijer.

Voor donateurs is de Livestream kosteloos te volgen. Niet-donateurs vragen wij om een vrijwillige bijdrage.