Online DOCTOR LOVE BINGO

SNEEK- Door de coronamaatregelen kunnen de evenementen die team DOCTOR LOVE organiseert op dit moment niet LIVE plaatsvinden vanuit De Walrus Sneek. Daarom vindt op 12/13 februari 2021 de online DOCTOR LOVE BINGO plaats vanuit een studio.

 

Team DOCTOR LOVE bestaat uit, Theun Plantinga, Willem Rinkema van filmke.nl, Sylvester Bok, DJ SLY, Sjors Reekers, de man achter de schermen, Ruth Nijman van De Walrus Sneek & Mireille Lunter van ML EVENTS.

Lokale ondernemers

Op de Bingo avonden kunnen dames én zeker ook heren genieten van een hilarisch avond vol entertainment. Ook zendt het team op 12/13 februari de fragmenten uit die zij vorige week donderdag hebben opgenomen. De prijzen die de deelnemers kunnen winnen worden gekocht bij de lokale ondernemers van Sneek en omstreken.

Totaal heeft het team 36 bijzondere mailtjes mogen ontvangen die gericht waren aan DR. LOVE. Van een geliefde verrassen tot iemand een hart onder de riem steken. De organisatie heeft vijf gelukkigen uitgezocht en deze personen zijn vorige week donderdag verrast door DOCTOR LOVE met een boodschap + een prachtige bos bloemen. Tijdens de Bongo avonden gaat de Walrus Sneek op pad om nog meer mensen te verrassen! 

Dit gaat zeker een vervolg krijgen in 2022! De organisatoren hopen dan iedereen weer te mogen ontvangen in De Walrus Sneek! Zie www.ml-events.nl voor meer info.