Nieuwe website Theater Sneek

Sneek - Theater Sneek heeft haar nieuwe website online gezet ter gelegenheid van het  nieuwe theaterseizoen voor 2018-2019. De website heeft een make-over gekregen en werkt gebruiksvriendelijker. Neem een kijkje op www.theatersneek.nl.

Zo gaat Theater Sneek werken met een nieuw kaartverkoopsysteem: Get-a-Ticket. Daarmee wordt de website een stuk gebruiksvriendelijker. Je kunt voortaan op meerdere manieren inloggen, bijvoorbeeld via Facebook, je logt later in tijdens het bestelproces en je kunt nu ook kiezen voor e-tickets die scanbaar zijn vanaf je mobiele telefoon.

Dat betekent dat de bestaande klantenaccount zijn omgezet naar het nieuwe kaartverkoopsysteem en dat bestaande klanten, die al een account hadden bij Theater Sneek, een mail (hebben) ontvangen met hun nieuwe wachtwoord, dat ze na inloggen op hun account via de  link in de mail, eventueel kunnen wijzigen in een gepersonaliseerd wachtwoord.

De reguliere voorverkoop start op zaterdag 2 juni 2018 om 11.00 uur aan de kassa en via internet (niet telefonisch). Vrienden van Theater Sneek hebben vanaf 26 mei de mogelijkheid om hun kaarten voor het seizoen 2018-2019 te bestellen.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden