Extra editie succesvolle Boerenmarkt in Woudsend tijdens Monumentendag

WOUDSEND-In juli en augustus kon men zeven weken lang voor verse streekproducten en andere leuke artikelen terecht op de donderdagse Boerenmarkt in Woudsend. Wegens het grote succes van de afgelopen zomer wordt er een extra editie georganiseerd op zaterdag 12 september van 11.00 tot 17.00 uur.

In Woudsend wordt op die dag ook ruim aandacht besteed aan Open Monumentendag. Op het programma staan o.a. een monumentenroute langs alle 23 monumenten, een fotoroute, een straatartiest, kindertheater, treintje, een vaartochtje en livemuziek op de ijsbaan.

Zowel voor de markt als de monumentenroute geldt, in verband met de corona-maatregelen, een duidelijke looproute. Bezoekers lopen in eenrichting langs 30 marktkramen, op straat zijn pijlen aangebracht.

De volgende artikelen kunt u op de markt aantreffen: onbespoten groenten en fruit, biologische graanproducten, jam, honing, worst, zalm, paling, brood, kaas, vlees van de koe en van gans, limonade siropen, sappen, appeltaart, pompoenen, vachten, kussens, sokken, mutsen, pantoffels, wol, ouderwets huishoudtextiel, servies, mondkapjes, stoffen baby-cadeaus, tweedehands boeken, serveerplanken, natuurcreaties van schelpen en beukennoten, edelstenen, Aloë Vera producten, geurflessen en zeep, geweven sjaals, etc.

De markt is in het centrum van het dorp, vlak bij de passantenhaven van Woudsend, waar overdag gratis aangelegd mag worden.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden