Audities Dance Explosion en talentklassen dans in Sneek

SNEEK- De dansafdeling van Kunstencentrum Atrium in Sneek houdt begin juli audities voor het nieuwe cursusjaar. Op woensdag 1 juli zijn er selecties voor de talentklassen. Gevorderden die op hoog niveau willen dansen, kunnen donderdag 2 juli auditie doen voor de drie groepen van Dance Explosion: Dance Explosion 1, Dance Explosion 2 en Young Dance Explosion. De audities vinden plaats in de Noorderkerkzaal in Sneek. Aanmelden kan via kunstencentrumatrium.nl.

Talentklassen

Begaafde jonge dansers vanaf 9 jaar ontwikkelen hun talent verder in de talentklassen van Kunstencentrum Atrium. Er worden zowel klassiek ballet- als jazzlessen gevolgd en leerlingen krijgen de kans om podiumervaring op te doen. Na de talentklassen stromen leerlingen vaak door naar de Jeugd Dans Opleiding Friesland of de gevorderde dansgroepen van Kunstencentrum Atrium, zoals de Atrium-selectieklassen en Young Dance Explosion. Er zijn verschillende talentklassen op basis van leeftijd: 9-10 jaar, 10-11 jaar, 11-12 jaar en 12-14 jaar.

Dance Explosion
Dance Explosion is het semi-professionele dansgezelschap van Kunstencentrum Atrium. Er zijn drie groepen: topgroepen Dance Explosion I en Dance Explosion II en kweekvijver Young Dance Explosion. Dance Explosion danst in de stijlen modern, jazz, contemporary en showmusical. Artistiek leider Raymond Guzman daagt de groepen continu uit in steeds nieuwe choreografieën. Zelfs acrobatiek wordt door de dansers gebruikt om expressie te geven aan hun passie. Jaarlijks is er een grote show in Theater Sneek.

Na aanmelding ontvangen de kandidaten per e-mail meer informatie over de auditie. De Noorderkerkzaal is toegankelijk via de ingang van Kunstencentrum Atrium (Oud Kerkhof 11).


Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden