Campina Open Boerderijdagen: staldeuren open voor publiek in Friesland

SNEEK- 76 boerenfamilies in Nederland openen op 27 mei en 6 juni de staldeuren voor publiek. Het is de vijftiende keer dat Campina de Open Boerderijdagen organiseert en mensen de kans geeft om kennis te maken met het boerenleven. Op de vrijdag na Hemelvaart en Tweede Pinksterdag is er voor jong en oud van alles te beleven op het boerenerf: van een boerderijrondleiding tot leuke en leerzame spelactiviteiten. Zo laat de boer zien hoe de melk van de grazende koeien in de wei terechtkomt in het glas thuis op tafel.

Tijdens de Campina Open Boerderijdagen kan het hele gezin producten proeven en activiteiten doen die horen bij het boerenleven. Voor kinderen zijn er allerlei spellen te spelen, zoals racen op skippykoeien, levensgroot memoryen, melkpakken vissen en een uitdagend parcours afleggen. Ook is er een boerenphotobooth en kunnen kinderen zich laten schminken. Aan het eind van de dag kunnen ze een koe-medaille en boerderijbewijs verdienen.

Alle deelnemende boerderijen zijn open van 10.00 uur tot 16.00 uur, toegang is gratis. De deelnemende boerderijen in Friesland: 

Kijk voor het adres van de boerenbedrijven en/of alle andere deelnemende boerderijen op https://campina.nl/boerderijdagen

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden