Biljartclub Sneek: Een oude club in een nieuw jasje.

SNEEK - De 13 jaar oude Biljartclub Sneek, de voormalige biljartvereniging onder leiding van biljartschooleigenaar Dirk van Veen, is formeel opnieuw opgericht. Na het overlijden van Dirk vorig jaar is zijn biljartlocatie doorgezet door zoon Nico onder de naam Biljartcentrum Sneek. De bestaande biljartclub kwam technisch te vervallen en moest opnieuw ingericht worden om mee te mogen doen in de bondscompetities.

Met een nieuwe naam en daarbij behorend nieuw logo heeft het interim-bestuur onder leiding van Eeltje Westra en enkele vrijwilligers keihard gewerkt om dit voor aanvang van de competitiestart voor elkaar te krijgen.

Vanaf volgende week starten de 7 teams met hun wekelijkse wedstrijden om de 'Sneeker eer' hoog te houden. Er zijn avondteams, maar ook teams die alleen in de middag spelen.

Uiteraard hoort er bij een nieuwe club een nieuwe logo en een fris eigentijds clubtenue, een zwarte broek met lichtblauw gestroomlijnd overhemd. Het logo wordt net als het logo van de clubsponsor, modezaak Terra uit Joure, er op geborduurd.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in de locatie van Biljartcentrum Sneek aan de Alexanderstraat 3, Sneek. De uitwedstijden gaan door heel Friesland heen.

Wilt u het biljarten weer oppakken, les krijgen of alleen laagdrempelig  recreatief spelen bij een van de middaggroepen op maandag/donderdagmiddag, kom gewoon even langs voor een kopje koffie en kijk hoe het er aan toe gaat.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden