Beroepenavond Súdwest-Fryslân

SNEEK- Op woensdag 22 februari organiseert de Rotaryclub Sneek, in nauwe samenwerking met de decanen van csg Bogerman en RSG Magister Alvinus, de beroepenavond en opleidingenmarkt.

Op de beroepenavond zullen minstens 60 beoefenaren van verschillende beroepen aanwezig zijn. Ze werken in allerlei sectoren, zoals bijv. gezondheidszorg, techniek, de financiële wereld, ICT, maatschappelijk werk en uniformberoepen. Tijdens deze avond vertellen de beroepsbeoefenaren over wat hun beroep inhoudt en over hoe een gemiddelde werkdag eruitziet.

Natuurlijk kunnen er ook vragen gesteld worden over bijvoorbeeld de werkomstandigheden en toekomstmogelijkheden. Voor uw kind is dit een mooie kans om meer te weten te komen over een bepaald beroep waarbij dit weer kan helpen om keuzes te maken voor hun profiel of vervolgstudie.

Opleidingenmarkt

Ook zal er op deze avond een opleidingenmarkt zijn. Er zijn zo’n 15 universiteiten en hogescholen aanwezig met informatie over hun opleidingen. Daarnaast is informatie te krijgen over bijv. werken bij de politie en bij defensie. Ook is Rotary youth exchange aanwezig om informatie te geven over de internationale uitwisselingsmogelijkheden die Rotary kan bieden.

Dus kom op woensdagavond 22 februari naar de Beroepenavond en opleidingenmarkt Súdwest-Fryslân Start van de avond: 19.00 uur. Locatie: csg Bogerman, Hemdijk 2, Sneek Parkeren kan kosteloos bij het Antonius Ziekenhuis Kijk voor de aanwezige beroepen en opleidingen op: https://beroepenavondsudwestfryslan.nl/

 

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden