Bekerduel ONS Sneek een dag eerder

Foto Henk van der Veer

SNEEK- In verband met de competitiewedstrijd die ONS Sneek later die week. op Urk afwerkt, is het duel in de eerste ronde van de districtsbeker noord tussen MKV '29 en ONS Sneek dat oorspronkelijk op woensdag 10 november a.s. op het programma stond, is met een dag vervroegd. De wedstrijd wordt nu op dinsdag 9 november in Leeuwarden gespeeld. Plaats van handeling is Sportpark Nylan, waar om 19.45 uur wordt afgetrapt.

De overige bekerduels in de eerste KO-ronde met Sneker participatie staan voor zaterdag 13 november a.s. op de rol. Dan gaat LSC 1890 in Stavoren op bezoek bij QVC (aftrap 16.00 uur), treedt Sneek Wit Zwart op als gastheer van Minnertsga (aftrap 15.00 uur) en ontvangt Waterpoort Boys de oranjehemden van SC Berlikum (aftrap 14.30 uur).

ONS Sneek is op basis van zijn status (hoofdklasser) rechtstreeks voor de KO-fase geplaatst. LSC 1890 bereikte die fase door in de poule Balk, GAVC en Nijland achter zich te laten, terwijl Sneek Wit Zwart in de voorronde te sterk was voor Beetgum, SC Bolsward en Mulier. Waterpoort Boys tenslotte elimineerde in de poulefase LAC Frisia 1883, FVC en Scharnegoutum '70.

Bron: https://pengel.weebly.com/

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden