SNEEK- Vandaag zien we vooral vanmorgen de zon, ook af en toe wat wolken en later op de dag is er een kleine kans op een bui. De wind eerst zwak, in de middag matig uit het noordoosten. De temperatuur 19 graden.

Vanavond eerst nog een kansje op een bui, verder opklaringen en later in de nacht neemt de bewolking weer toe. Minimumtemperatuur 12 graden.

Morgen overheerst de bewolking en kan er wat regen of een bui vallen. Veel neerslag wordt er niet voorzien, 1 tot 3 mm. De wind noordoostelijk en is zwak tot matig, temperatuur 19 graden.

Vrijdag is de kans op een bui klein, zijn er zonnige perioden en stijgt de temperatuur naar een 25 graden, dit bij een oostelijke wind.

Het weekend verloopt broeierig zomers warm. Vooral zaterdag moeten we rekening houden met buien met kans op onweer. Zondag lijken de buien meer voor het oosten van het land weggelegd, maar ook dan zou er zo maar een bui in onze regio zich kunnen ontwikkelen. De temperatuur op zaterdag 25 tot 29 graden, zondag iets lager. Ook na het weekend houdt het zomerweer aan met een temperatuur van 22 tot 25 graden, met vooral op maandag nog de kans op een (onweers)bui.

 


Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden