Winnaars van de speurtocht ‘Legofestijn van Bouwsteentjes’ Modelspoor Museum

Foto Janna Blom

SNEEK- In de binnenstad van Sneek deden afgelopen herfstvakantie vele winkeliers mee aan een puzzelspeurtocht met Lego bouwwerken. De wandeling en speurtocht leidde langs de etalages waar Lego bouwwerken te zien waren uit de tentoonstelling ‘Legofestijn met Bouwsteentjes’.

Woensdag 4 november was de prijsuitreiking van de speurtocht. De winnaars waren samen met hun ouders te gast in het museum en ontvingen uit handen van de museumdirecteur Jan Willem van Beek een groot Lego-pakket. De speurtocht en de prijzen waren mede gesponsord door Sneek Promotion.

Er deden meer dan 260 kinderen en hun ouders mee aan deze speurtocht. Het ‘Legofestijn van Bouwsteentjes’,  was te zien in pand Metz op het Grootzand van 10 oktober t/m 14 oktober en moest helaas door de nieuwe Corona regels abrupt gestopt worden. De tentoonstelling was een feest van herkenning en een belevenis voor jong en oud. Er werd door de kinderen volop gebouwd met Lego.

Op dit moment is het museum gesloten van donderdag 5 november t/m zondag 22 november. We hopen dat op dinsdag 24 november het museum weer open is voor het publiek. Van dinsdag t/m vrijdag en zondag is het museum geopend van 13 tot 17 uur en op zaterdag van 10.30 tot 17 uur. Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.modelspoormuseum.nl te vinden.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden