VOKK ontvangt 1150 euro via een bijzondere actie

SNEEK- Na een periode van afnemende gezondheid overleed Johan “Joet” de Jong, icoon van het Sneker voetbal en erelid van Waterpoort Boys, op 14 juni 2020 op de leeftijd van 75 jaar.

Omdat het naar hem vernoemde 7x7 Toernooi van Waterpoort Boys vanwege de coronacrisis dit jaar niet doorging en er daarom geen geld voor een goed doel i.c. de VOKK (vereniging ouders, kinderen en kanker) bijeen gebracht kon worden, drukte hij zijn oudste dochter op het hart om bij zijn uitvaart in plaats van bloemen geld te doneren voor deze vereniging, die gezinnen met een kind met kanker steunt en helpt bij optimale zorg in alle fasen van de behandeling van hun kinderen.

Voor, tijdens en na de uitvaartplechtigheid op 19 juni 2020 die werd voorafgegaan door een drive through-condoleance op het sportcomplex aan de Thomas Zandstrastraat, is een bedrag van in totaal € 1.150,-- gedoneerd. Daarmee heeft Johan “Joet” de Jong bereikt dat er voor de VOKK geen nadelige gevolgen zijn van het niet doorgaan van het naar hem vernoemde 7x7 Toernooi.

 Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden