Sneek Connect: Documentaire & Discussie

Sneek - Aanstaande zondag 19 augustus vindt er weer een nieuwe editie van Sneek Connect plaats in de vernieuwde bibliotheek. Deze editie staat in het teken van Documentaire en discussie. Er zullen verschillende documentaires te zien zijn die onze vrijwilligers hebben geraakt of geinspireerd. Allemaal documentaires met verschillende achtergronden en culturen. Dit willen zij dan ook graag met de bezoekers delen. Na elke documentaire is er ruimte ingelast om hierover met elkaar in gesprek te gaan om kennis en gedachten te delen.

Ook deze keer wordt er weer heerlijk eten gemaakt door de fantastische vrijwilligers. Ook hiervan is het doel om culturen met elkaar te delen en van elkaar te leren. Het hele programma plus het eten is gratis toegankelijk voor iedere bezoeker.

Zondag 19 augustus is de bibliotheek in Sneek voor iederen toegankelijk vanaf 14:00 uur en het evenement zal duren tot 16:00 uur. Tijdens het evenement is de bibliotheek gewoon geopend voor het lenen en inleveren van boeken en daarnaast is er een kinderoppas aanwezig om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen.

 

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden