Later in de week flink koeler

SNEEK- Allereerst een terugblik naar mei, er was in die maand meer zon dan normaal, de temperatuur wel vrij normaal, echter de neerslag ver beneden normaal. Na een droge april volgde ook mei veel te droog, alleen de eerste dag van mei bracht een 13 mm. Het totaal van de maand bleef steken op 20 mm, normaal 45 mm. 

Maar er is licht aan einde der tunnel, vanaf woensdag stijgen de neerslagkansen, maar helaas laat ook het fraaie warme zonnige weer ons dan in de steek. Vanaf donderdag flink koeler met geregeld buien.

Deze tweede Pinksterdag is het nog genieten geblazen, niet alleen voor sommigen omdat de terrasjes weer open mogen, maar ook het weerbeeld. Zon, wat sluierbewolking, dit bij een meest matige oost tot noordoostenwind. De temperatuur mag er wezen, die komt in de stad rond de 23 graden uit, op en nabij het Sneekermeer wat koeler.

Komende nacht vrij helder en koelt het af naar een 10 graden.

Morgen wordt het warmer, 20 tot 25 graden, droog en op wat sluierbewolking na zonnig bij een oostelijke wind, zwak, af en toe matig. Later op de dag wordt ze noordelijk.

Woensdag nog warm en eerst vrij zonnig, de kans op een bui wordt echter groter.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden