JOOOPwerkt: "Iedereen verdient een kans!"

SÚDWEST-FRYSLÂN – Bij JOOOP verdient iedereen een kans, vertelt de organisatie die de kwetsbare doelgroep vertegenwoordigt bij opleiding en duurzame uitplaatsing op de arbeidsmarkt. Op 19 september zijn zij tevens te vinden op het Werkfestival om te laten zien wat voor kansen dit zijn!

Wat is de reden dat jullie meedoen aan het Werkfestival Súdwest-Fryslân?

“Wij doen mee om dat we graag ons steentje bijdragen in onze regio. We hopen positief bij te kunnen dragen aan alle ondernemers en JOOOP onder de aandacht te brengen. Daarnaast bieden wij kansen en (opleidings-) mogelijkheden in Logistiek, Horeca en in Infra voor werkzoekenden.  Onze dag is geslaagd als JOOOP bij ondernemers, overheid en werkzoekenden een bekende naam is geworden!”

Wat gaan de bezoekers, andere ondernemers en organisaties van jouw bedrijf zien op 19 september?

“JOOOPwerkt is een nieuw initiatief in een nieuwe tijd. We laten eenieder kennis maken met JOOOP, de mogelijkheden en een aantal van onze ketenpartners. Daarnaast bieden wij een vooruitblik in onze nabije toekomst.”

Wat vinden jullie het allermooiste aan het vak?
"Mensen van een kwetsbare doelgroep vanuit oprechte interesse en passie verder kan helpen. En het real life ontmoeten van deze mensen."

Wat is een leuk/grappig/interessant verhaal of nieuwtje over jouw bedrijf wat veel mensen nog niet weten, maar wel noemenswaardig is?

"Volg ons op JOOOPwerkt (Instagram, Facebook en LinkedIn), binnenkort meer nieuws."

Smidsstraat 5a 8601 WB Sneek | www.jooopwerkt.nl

Benieuwd naar alle 70 deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân? Check www.werkfestivalswf.nl/inschrijven en schrijf je meteen in als bezoeker van het Festivalplein bij Lokaal 55! Voor het bezoeken van bedrijven is geen inschrijving nodig.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden