Acculader, SUP board of een kano kopen? Vind alles wat je nodig hebt bij rubberbootshop.nl

INGEZONDEN - Maak je klaar voor de zomer met de beste vaarproducten van Bootman, dé specialist in het nieuwe varen. 

Of je nu op zoek bent naar een acculader voor je auto, boot, motor of scooter, een SUP board voor op stille wateren of je een kano kopen wilt, het ruime assortiment van rubberbootshop.nl heeft alles wat je nodig hebt.

Acculader

Een acculader is ideaal om mee op weg te nemen. Je kan er accu’s mee opladen en onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan de accu’s van je auto, boot, motor en scooter. Je moet op een aantal dingen letten wanneer je een accu koopt. Het voltage van de acculader moet bijvoorbeeld overeenkomen met de accu die je wilt opladen. Verder heeft Bootman speciale lithium acculaders voor lithium accu’s. Ga je liever voor een duurzame optie? Kies dan voor een zonnepaneel acculader.

SUP boards

Houd je van natuur en rust? Dan is suppen iets voor jou! Schaf je opblaasbare SUP board aan bij bootman.nl en ontdek de mooiste plekken in de natuur al paddelend over het water. De perfecte manier om volledig tot rust te komen.

Kano kopen

Houd je van avontuur op het water? En ben je een echte natuurliefhebber? Dan is kanoën echt iets voor jou. Bij rubberbootshop.nl vind je een ruim aanbod aan opblaasbare kajaks en kano’s. Zo kan je altijd een kano kopen die past bij jou niveau en wensen. Neem de opblaasbare kano gemakkelijk mee en blaas de kano op met de bijgeleverde pomp. Waar je gaat kanoën is volledig jouw keus! Kom tot rust op stille wateren of ga voor avontuur op wildwater.

Enthousiast geworden voor avonturen op het water? Bezoek www.rubberbootshop.nl voor het volledige aanbod en meer informatie over vaarproducten als acculaders, kano’s, SUP boards en meer.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden