Aanpassing Sinterklaas intocht Sneek

Foto Jan Douwe Gorter

SNEEK- Vanwege de Corona-maatregelen is er een kleine aanpassing in het programma van de Sinterklaas intocht in Sneek. Na afloop van de intocht gaat Sinterklaas NIET naar het bordes van het stadhuis. Dit in verband met dat het niet is toegestaan om met te veel publiek op één plek aanwezig te zijn.

 

De Intochtcommissie vraagt echter aan iedereen om zich zoveel mogelijk te verspreiden langs de grachten, de Kolk en de route van de intocht. Sinterklaas rekent dan ook op begrip om hier rekening mee te houden en aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

De route van de Sinterklaasintocht met clown Sander en muziek van Advendo, Jong Advendo en De Útlopers op zaterdag 13 november a.s.:

Start 14:00 uur: Waterpoortsgracht, Zuidend, Hoogend NZ, Brug Oude Koemarkt, Hoogend ZZ, Singel, Kleinzand OZ, Jousterkade, Oosterdijk, Wijde Burgstraat, Nauwe Burgstraat, Schaapmarktplein, Grootzand NZ, Scharnestraat, Galigastraat, Oud Kerkhof, Nauwe Noorderhorne, Wijde Noorderhorne, Kruizebroederstraat, Nauwe Burgstraat, Schaapmarktplein, Leeuwenburg, Marktstraat.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden