240 gasten op de vaartocht met de Ronde Tafel Sneek

Foto archief GrootSneek

SNEEK- De Ronde Tafel Sneek hield woensdag 1 September voor de 19de maal het jaarlijkse vaarevent voor mensen met een beperking. Met prachtig weer en een stralend humeur ging een recordaantal van 240 gasten het Sneekermeer op. Hieronder een enthousiast verslagje van de organisatie.

Na een jaar van afwezigheid was het animo zeer groot. De gasten werden verdeeld over maar liefst drieëndertig boten die vrijwillig aan deze dag deelnamen. Het avontuur begon vanaf de pampuskade waar eenieder een tas vol met lekkernij en een bingokaart kreeg. De vloot bestond uit diverse boten, waaronder veelal sloepjes tot zelfs speciaal voor (rolstoel)gehandicapten geschikte rondvaartboten (de MS Makrol van Stichting gehandicapten Watersport Grou en de vrouwe Johanna van de Edwin Stichting).

De weergoden waren ons goedgezind en met heerlijke muziek werd op het Sneekermeer getracht de verschillende afbeeldingen op de Bingokaart op te zoeken. Na een leuke activiteit midden op het Snekermeer werd er koers gehouden richting het Paviljoen Salt te Terherne voor een welverdiend heerlijk diner uitgeserveerd door de mannen van de RondeTafel. Deze dag was wederom een groot succes!

Ronde tafel 27 Sneek wil alle gasten, schipper en vrijwilligers bij deze nogmaals bedanken voor hun tomeloze inzet om deze zeer gewaardeerde en waardevolle dag mogelijk te maken.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden