Buitenboordmotoren in Jutrijp gestolen

JUTRIJP- In de nacht van woensdag op donderdag, 15 op 16 april, zijn er in Jutrijp drie buitenboordmotoren gestolen. Hans Wempe, vader van een van de jongens van wie een motor is gestolen baalt als een stekker en doet de volgende oproep.

“In de nacht van woensdag op donderdag, 15 op 16 april, zijn van zoon Bjerno en twee van zijn vrienden in totaal drie buitenboordmotoren gestolen. De bootjes van de drie jongens lagen met sloten aan boot en motor vast aan een privé-erf in Jutrijp.

Hard gespaard

Hard gespaard voor deze spullen door te werken en het geld achteruit te leggen. Vanaf vorige week bijna iedere avond op het water te vinden. Wat een plezier en lol. En nu.... één of andere persoon meent dit plezier te moeten vergallen. Gestolen, weg, meegenomen.

Tot op heden geen spoor van de spullen. Ook na intensief speurwerk van ouders, Hommertsers en politie lopen de sporen tot nu toe dood. Een laffe minne streek. Zo en dit moest ik nou even kwijt.

Mocht je info hebben,dm mij dan even. Mocht je goedkope motoren aangeboden krijgen wees je dan bewust dat het om gestolen goederen kan gaan.

Ik stel 100 euro beschikbaar voor de tip die leidt tot het terugvinden van deze drie motoren. Mariner 5 pk 4 takt, Yamaha 4 pk 2 takt en Suzuki 5 pk 2 takt.”

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden