Nieuwe voetzorg praktijk in Sneek.

SNEEK - Afgelopen mei  is aan de Simmerdyk 1 Annette Visser  praktijk 10K Voetzorg gestart. 10K voetzorg is een praktijk voor behandeling en verzorging van voetklachten, zowel in het dagelijks leven als op recreatief en sportgebied. 

Dit kan zijn door bijvoorbeeld een medisch pedicure behandeling voor het behandelen van likdoorns, eelt, ingroeiende nagels, verzorging van de huid van uw voeten Maar ook aanvullende adviezen omtrent schoeisel, thuisoefeningen en belasting adviezen, kleine aanpassingen in uw sportschoenen door bepaalde standaard zolen te gaan dragen. 

De jarenlange ervaring als medisch pedicure en voetkundig sportadviseur die werkzaam was in een podotherapie praktijk, maakt dat er  zowel uitgebreide kennis is van veelvoorkomende voetklachten en regulier schoenadvies als op het gebied van sportklachten en schoenen. 

Er wordt bij 10k voetzorg waarde gehecht aan  mensvriendelijke en persoonlijke benadering met aandacht voor de cliënt. Er wordt geprobeert u letterlijk en figuurlijk een stap verder te helpen. 

 

www.10k.nl 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden