Akkrumer Shantydag gaat toch niet door

AKKRUM - Vol optimisme zette de organisatie van de Akkrumer Shantydag  enige tijd geleden de Shantydag weer op het programma voor zaterdag 4 september. 

Helaas heeft men toch moeten besluiten om de Shantydag af te blazen. De vooruitzichten rond het virus leken goed; thans staan de zaken er inmiddels weer anders voor.

,,Wij vroegen tijdig bij de gemeente een vergunning aan. Ook die gemeente kan thans niet garanderen dat de anderhalve meter-regel in september zal vervallen. Indien een ieder op 4 september a.s. anderhalve meter afstand in acht moet nemen, dan is de shantydag niet op een verantwoorde wijze te organiseren.
Er bestaan thans teveel twijfels.Wij nemen onze verantwoordelijkheid en hakken nu tijdig de knoop door omdat het wachten op de eerstvolgende persconferentie (13 augustus) met zich brengt dat het te kort dag wordt om alles weer te annuleren. Daar komt bij dat onderdelen van deze shantydag recentelijk ook al afvielen, zoals bijvoorbeeld de braderie. Helaas vervalt de shantydag dus ook in 2021. Wij blijven optimistisch voor 2022.

Het bestuur van de stichting Akkrum-Nes Centraal". Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden