Odensehuis Sneek opent op 3 april de deuren

Gezond en fit
Afbeelding

SNEEK-Op 3 april gaan de deuren open van het Odensehuis Sneek, aan de Waterhoenstraat 2. Het is de ontmoetingsplek in Sneek voor mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie en hun naasten.

Het Odensehuis voelen naast je eigen omgeving. Waar je respect vindt en waar je bovenal jezelf kunt zijn. Een plek waar je als mantelzorger informatie krijgt over het ziektebeeld en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. En waar je ervaringen kunt delen met lotgenoten.

Voor mensen met dementie is het Odensehuis een plek waar je onder de mensen bent, sociale contacten vindt en activiteiten lunchen, meedoen met een activiteit of gewoon een krant lezen en muziek luisteren.

Niets moet, alles mag. Je komt en gaat wanneer jij dat wilt. Kom binnen weten wat dagelijks leven met dementie inhoudt. Het kan ­jn zijn om niet te hoeven uitleggen wat het leven met dementie betekent, of om ervaringen te delen.

Openingstijden

Het Odensehuis is open op maandag en woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie vind je op www.odensehuissneek.nl.