augustus, 2018

zo26aug10:00zo18:00GravinnefairSfeervolle nazomermarkt10:00 - 18:00 Gravinnefair woonboerderij Van der WalActiviteit Type:Algemeen

Meer

Activiteit details

Gravinnefair

Deze sfeervolle familiefair wordt dit jaar alweer voor de derde keer georganiseerd. De datum voor de komende editie is zondag 26 augustus as. Met een gevarieerd aanbod van stands, zoals brocante, steigerhouten meubelen, biologische en ambachtelijke producten, trendy kleding, mooie accessoires en diverse proeverijen. De fair is toegankelijk van 10.00 tot 18.00 uur.

De gezellige nazomermarkt wordt gehouden in en rondom een woonboerderij van de familie Van der Wal, gelegen aan het water de Wide Wimerts. Zowel binnen in de schuur als buiten op het prachtige groene boerenland en in de mooi aangelegde tuinen kunt u genieten van muziek, leuke activiteiten, proeverijen en diverse producten in meer dan 30 kraampjes.

​De Gravinnefair dankt haar naam aan de ijstijd. Door grondverschuivingen ontstond destijds een zandrug die  Gravinneweg (Gravinnewei) werd genoemd. Deze weg loopt dwars over het erf.

De entree is € 2,50 p.p. vanaf 13 jaar. Kinderen ontvangen een gratis consumptie. De locatie is goed bereikbaar op de fiets en per auto. Het adres is Osingahuizen 22, 8621 XD te Heeg. De organisatie is bereikbaar via mail gerda.wal@hotmail.com of telefonisch op nummer 06 38 122 446. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid: aan de overkant op het terrein van de voormalige Scheepswerf Talsma, bij de naaste buurman Bouwbedrijf Vellinga en aan/langs de weg De Opper.

Er zijn veel stands en activiteiten, voor jong en oud. Geniet van het buitenleven, kom lekker shoppen en laat je verwennen op ons terras met een drankje of hapje. Het kan allemaal tijdens de Gravinnefair!

Tijd

(Zondag) 10:00 - 18:00

Locatie

Gravinnefair woonboerderij Van der Wal

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend