Muziek - Orgelconcert in de RK St. Martinuskerk-aan-de-Singel te Sneek

Op maandagavond 12 juni geeft Hayo Boerema een concert op het Maarschalkerweerd-orgel van de RK St. Martinuskerk-aan-de-Singel te Sneek Het concert begint om 20.00u, de toegang is € 8,00 Hayo Boerema speelt op deze avond werken van Reger, Koers, H. Andriessen en Guilmant, tevens zal hij improviseren.

Hayo Boerema werd geboren in 1972 in Groningen.
Aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag studeerde hij orgel bij Johann Th. Lemckert en kerkmuziek bij Marijke van Klaveren. Tevens behaalde hij er zijn Aantekening Improvisatie bij Jos van der Kooy. Aan het Rotterdams Conservatorium studeerde hij koordirectie bij Barend Schuurman.
Hij heeft een uitgebreide concertpraktijk met recitals zowel in binnen- als buitenland. Tevens werkt hij regelmatig mee aan radio-opnamen, zowel in samenwerking met diverse koren zoals de Laurenscantorij als wel als solist. Sinds december 2005 is hij organist van de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam. Wij begroeten U graag op deze avond, na afloop staan de koffie en thee voor u klaar! De gezamenlijke Sneker orgelcommissies.

Adres
Locatie RK St. Martinuskerk
Straat Singel 64
Postcode 8601 AL
Plaats Sneek
Land Nederland
Telefoon 0514-562381
E-mail adres f.haaze@ziggo.nl
Evenement informatie
Entree 8
Datum 12-6-2023 20:00 - 21:00
Categorieën Muziek