Cultuur - Vakantievermaak voor kids met de ZomerMaakfabriek; binnen en buiten

JOURE - De hele zomervakantie, van 9 juli tot en met 4 september, staat in Museum Joure iedere dag de ZomerMaakfabriek klaar. Dat is een doe-programma voor kinderen van zo’n 6 tot 14 jaar, met als thema ‘Kijk met de blik van een kunstenaar’. Het programma bestaat uit verschillende korte doe-activiteiten, in de museumpanden en buiten in de tuin en langs de kades. Ook leuk bij mooi weer.

Kinderen worden uitgedaagd om met de blik van een kunstenaar te kijken. Wat dat betekent? Kijk met al je zintuigen aan. Met emotie en ratio tegelijkertijd. Of bekijk de wereld juist eens vanuit een heel andere dimensie De kinderen laten zich verwonderen en inspireren en gaan natuurlijk ook zelf aan de slag, in het museum of buiten in de museumtuin. Heel realistisch of juist abstract, met metaal en papier of met bladeren en plastic.

Kinderen kunnen iedere dag onder openingstijd dit programma doen. Bij de balie ligt een tasje met materialen klaar, waarmee je op pad gaat. Wil je meedoen aan De ZomerMaakfabriek, boek dan online tickets (www.museumjoure.nl) voor het museum.

Lees meer »

Adres
Locatie Museum Joure
Straat Museumstraat 2
Postcode 8501 CD
Plaats Joure
Land Nederland
Telefoon 0513-412283
E-mail adres info@museumjoure.nl
Website http://www.museumjoure.nl
Evenement informatie
Datum 9-7-2022 13:00
Categorieën Cultuur