Optisport Health Club Sneek start met BRN!

0

Sneek- BRN is een effectieve en vooral motiverende shape les, waarbij de choreografie en muziek je blijft inspireren. Deze shape les is een combinatie van conditietraining en spierverstevigende oefeningen, waarbij je de armen en benen tegelijk gebruikt voor optimaal resultaat.

Als extra trainingstool maak je bij  de BRN lessen gebruik van 2 kleine XCO’s (buisjes gevuld met zand),  door het gebruik van deze  XCO’s wordt de BRN Workout nog intensiever en zelfs een uitdaging voor de gevorderde sporters!

Dus of het nu gaat om een betere hart-longconditie, een lager vetpercentage, strakkere billen of beter kunnen functioneren in het dagelijkse leven, alle fitnessfacetten worden getraind. So BRN with us! De lessen worden per 3 april aangeboden bij Optisport Health Club Sneek

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend