Meimaand Trouwmaand en van de lente naar de zomer

0

We laten de kou achter ons, de zon wint het van de regen en kou. We gaan naar buiten en laten ons zien. De garderobe wordt vernieuwd, je verzorgt je lichaam en sport om strak op het strand te liggen. Vergeet je eigen glimlach niet. In deze column ga ik in op de esthetische kant van het gebit, want hierover bestaan veel misverstanden.

Een mooie lach als visitekaartje van jouw gezicht

Je gaat naar een geweldig (trouw)feest en shopt voor de perfecte outfit. Als je in de spiegel kijkt, zie je dat jouw mooie lach wat minder is, want je tanden zijn niet stralend wit. Je wilt die lach met blinkende tanden weer terug! Het bleken van de tanden is tegenwoordig een waardevolle aanvulling op je normale verzorging. Hoewel er spookverhalen zijn rond het bleken van tanden, zit er geen gevaar in.

Laat je zien!

Het doet je zelfvertrouwen goed als je weer kunt lachen met een prachtig gebit en het draagt bij aan een verzorgd uiterlijk. Je voelt je vaak net wat zelfverzekerder. Veel mensen hebben echter geen idee hoe ze witte tanden krijgen en houden. Naast facings kun je ook je tanden laten bleken. Kies je voor het bleken van je tanden? Laat ze dan bleken door jouw tandarts. Hij geeft je ook tips om ze wit te houden.

LED accelerator

Een innovatie om tanden te bleken is het Professional Whitening System met LED accelerator. Het is veilig en geschikt om verkleuringen te verminderen zoals veroorzaakt door leeftijd, roken, koffie, thee, cola, rode wijn, bepaalde antibiotica en overdadige fluoride tijdens de tandvorming. Lippen en tandvlees worden afgedekt, zodat alleen de tanden zichtbaar zijn. Vervolgens wordt bleekgel op de tanden aangebracht en met een LED-lamp geactiveerd. Het intense licht verbetert het resultaat tot wel 40%.

Ga met een mooie lach de zomer in en laat je zien!

Frank Post heeft meer dan 25 jaar ervaring als tandarts-implantoloog en is eigenaar van Kliniek Tandheelkunde Sneek, gezondheidscentrum Simmerdyk. Belangrijke specialismen zijn behandelingen onder volledige narcose, angst patiënten, implantologie, parodontologie en uitgebreide esthetische gebitsrenovaties. www.tandartssneek.nl

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

Deel dit met een vriend